logo

In Vaassen staat een huis....

Geschreven door Jan van de Velde

                Gerry Stegeman won de tweede prijs in onze fotowedstrijd. Zij fotografeerde Casa Nova in Vaassen en schreef daarbij over haar herinneringen aan dat huis. Over dat huis vond ik, mede naar aanleiding van een brochure over het zilveren huwelijksjubileum van het echtpaar Poppe-Lokin in 1922, nog wat aanvullende informatie.

Lees meer...

En de winnaar is ............

Geschreven door Aline van Dam

IMG 2883 MiddelOp 9 oktober vond in Vaassen bij de Cannenburch de prijsuitreiking plaats van de foto- en tekenwedstrijd ter gelegenheid van ons 60 jarig jubileum. Een verslag daarvan volgt binnenkort. Hieronder volgen alvast de prijswinnaars:

Lees meer...

Ampt Epe 60 jaar

Geschreven door Aline van Dam

cannenburgh Op 13 oktober 1961 werd Ampt Epe opgericht. Dat betekent dat onze vereniging dit jaar haar diamanten jubileum kan vieren. Om deze mijlpaal te gedenken  zijn een foto- en tekenwedstrijd uitgeschreven. Op 9 oktober zijn de winnaars gehuldigd. De winnares van de fotowedstrijd is mevrouw Heleen Smit uit Vaassen met de hierbij geplaatste foto van Kasteel Cannenburch in wintertooi. In ons tijdschrift van december a.s. leest en ziet u er alles over.

En tot slot: reserveert u alvast de datum: 9 april 2022! Op deze dag gaat Ampt Epe zijn jubileum groots vieren met een speciale dag in de Hezebrink in Emst.

 

Ampt Epe verwelkomt acht nieuwe leden

Geschreven door Fer Jantzen

Aline van Dam en Aart Schurink stonden vandaag, 11 september,  in onze kraam op de Pleinmarkt in Epe. Mede door hun enthousiaste inzet hebben zich acht nieuwe leden aangemeld. Welkom bij onze vereniging!

Kort nieuws uit Ampt Epe 234

Geschreven door Aart Schurink

Geen algemene ledenvergadering in 2021
De algemene ledenvergadering wordt in 2021 niet gehouden. Hoewel er wel een grote ruimte te vinden is, bijvoorbeeld een kerk, en het belangrijk wordt gevonden dat men elkaar weer kan ontmoeten bij een lezing, heeft het bestuur besloten dit jaar deze vergadering niet te houden. Het risico dat het coronavirus in de herfst weer actiever wordt, wordt (te) groot geacht om de vergadering door te laten gaan. We zullen aan onze gezondheid moeten denken.

Lees meer...