logo

Deze agenda geeft telkens een voorlopig overzicht van de activiteiten en gebeurtenissen van Ampt Epe. Omdat niet alles ver van tevoren is gepland zal in de loop van het jaar een aantal activiteiten worden toegevoegd. Om niets te missen is het dus aan te bevelen regelmatig deze agenda te raadplegen.

 

Evenementen in 2022 / 2023

Geschreven door de evenementencommissie

Excursie Oosterhof:

Op zaterdag 15 oktober a.s. vindt de excursie naar de Oosterhof in Vaassen plaats. We bezoeken daar o.a. de voormalige pastorie, de begraafplaats en de Martinuskerk; desgewenst is er ook gelegenheid om de toren te beklimmen!
De aanvang van de excursie is om 14.00 en het verzamelpunt is de parkeerplaats van voornoemde kerk. Vanwege een maximum voor de grootte van de groep is het noodzakelijk om uw deelname vooraf aan te melden! Ook als u zich vorig jaar al had aangemeld vragen wij u om dat opnieuw te doen.

Reserveren kan vanaf 15 september door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u na uw aanmelding toch verhinderd zijn om te komen, wilt u zich dan weer afmelden? In dat geval kunnen wij uw plaats aan iemand anders geven.

 

Filmmiddag:

Op donderdag 10 november a.s. is er een filmmiddag in het Kulturhus aan de Stationsstraat in Epe, aanvang 14.00. Er zullen meerdere oude films worden vertoond, waaronder een film over bouw en afbraak van de Eper Marktwand. Ook laten wij een film zien over onze Jubileumdag op 9 april jl.

Reserveren voor deze middag is niet nodig!

 

Winterlezing:

De hr. Lodewijk Rondeboom, auteur van het boek ‘Een oase in het Heerderdal’, komt een lezing geven over de Dellen op donderdag 23 februari 2023, in het Kulturhus, aanvang 19.30.

Reserveren voor deze avond is niet nodig!

Bij deze lezing hoort een fiets-excursie die gehouden wordt op zaterdag 15 april 2023. Nadere details worden in een volgend tijdschrift van Ampt Epe bekend gemaakt.

Omdat het aantal deelnemers maar beperkt kan zijn is reserveren t.z.t. noodzakelijk.

 

Algemene ledenvergadering:

Deze vindt plaats op donderdag 23 maart 2023, in het Kulturhus in Epe. Na het algemene gedeelte zal de hr. Jan Bark uit Apeldoorn, een lezing/presentatie geven over Palmpasen en Paastradities.

Nadere details worden in een volgend tijdschrift van Ampt Epe bekend gemaakt.

 

Voor al onze evenementen geldt:

De toegang is gratis voor leden en hun partner, niet-leden betalen €3,50.
Een excursie/lezing zou natuurlijk onverhoopt niet door kunnen gaan: mocht dat zo zijn dan maken wij dat bekend op deze website.