logo

2013-10-10 Ampt Epe op de Jaarmarkt in Vaassen

Op donderdag 10 oktober jl. richtten Aline van Dam en Steven Leijsen om 08:15 uur onze promotiekraam in op de Jaarmarkt te Vaassen. De markt werd gehouden van 09:00 tot 14:00 uur.

Om de kraam van Ampt Epe nog meer te accentueren, werd voor het eerst gebruik gemaakt van de nieuwe banier van de vereniging. De weersverwachtingen waren die dag niet om over naar huis te schrijven, echter de dag begon met een heldere lucht en veel zon.

Na aanvang van de markt kwam het publiek al snel op bezoek bij de diverse kramen. Ook de kraam van Ampt Epe werd goed bezocht, het ging ook nu weer om een praatje, een vraag, het kopen van 'onze' DVD of de geschreven Eper Canon en het aanschaffen van diverse publicatie's.

Tegen het middaguur was het weer zo mooi dat niemand meer geloofde in de voorspelde buien en dit was te merken aan het steeds meer aanwassende publiek. Een lid van de vereniging was zo enthousiast over de kraam dat hij de vereniging een gift gaf, e.e.a. werd hem hartelijk in dank afgenomen. Tegen het eind van de markt, omstreeks 13:45 uur hadden er zich geen nieuwe leden bij ons aangemeld. Voorzichtig begonnen we de kraam te ontruimen en wat schetste onze verbazing, spontaan meldden er zich drie nieuwe leden uit Vaassen aan. Amper thuis aangekomen ging de telefoon en meldde er zich nog een persoon uit Vaassen aan als nieuw lid.

Al met al heeft de vereniging deze dag weer vier nieuwe leden mogen verwelkomen.

Uiteraard staat de promotiekraam van Ampt Epe volgende week donderdag 17 oktober a.s. op het Koefeest te Oene. Ook daar hopen we weer vele bekenden en nieuwe leden te ontmoeten. Nieuwe leden ontvangen net als in Vaassen een prachtig welkomstgeschenk.

Tot ziens aan de kraam in Oene.